Fotbaloví fanoušci se mohou těšit na jeden z vrcholů sezony – třetí Horažďovice přivítají v neděli vedoucí Senco.

A pokud chtějí zůstat v kontaktu s vedoucím tandemem Doubravka, Chrást, musí bezpodmínečně bodovat.

„Doufám, že jim to nedáme zadarmo," přeje si kouč Horažďovic Michal Čadek, který tak zve fotbalové příznivce na bitvy 26. kola.

Horažďovice (3.) – Doubravka (1.) NE 17.00 – rozhodčí ze SRN.

Měl by to být šlágr kola (smích). Hosté drtí v posledních kolech jednoho soupeře za druhým, my se musíme snažit hrát tak, aby si neodvezli plný počet bodů. Klukům věřím, forma jde od zápasu s Klatovy nahoru. Doufám, že nedělní souboj bude vyvrcholení jara a že jim to nedáme zadarmo. S remízou bych byl spokojený.

Klatovy (4.) – SK ZČE (5.) NE 17.00 – rozhodčí Kopejtko.

Hosté jsou pro mě jedním z největších překvapení soutěže, na jaře se jim daří, i v utkání s námi předvedli výtečný výkon. Ale Klatovy doma body nerozdávají a v neděli zvítězí.

Přeštice (7.) – Rapid (11.) SO 17.00 – rozhodčí J. Cihlář.

Oběma celkům se po zimní přestávce dařilo, ale Rapidu forma odešla. Přeštice si s Plzeňany poradí a doma zvítězí.

Vejprnice (6.) – Horní Bříza (15.) NE 17.00 – rozhodčí Křen.

Důležité utkání pro hosty, myslím, že neodjedou s prázdnou. Už v zápase s námi se ukázali v dobrém světle, tipuji, že utkání dospěje k penaltovému rozuzlení. Tam bych se přiklonil spíš k výhře Slavie, která má techničtější fotbalisty.

Chotíkov (10.) – Holýšov (13.) SO 17.00 – rozhodčí Reznichenko.

To je oříšek (smích). Domácí na svém užším hřišti předvádí kvalitní fotbal, jenže hosté hrají o bytí či nebytí, a tak myslím, že v Chotíkově urvou tři body. Už utkání s Chrástem naznačilo jejich útočnou sílu.

Chrást (2.) – Příkosice (8.) PÁ 18.00 – rozhodčí 
F. Cihlář.

Příkosice, to je parta obrovských bojovníků. Ale v zápase v Chrástu se projeví fotbalová převaha druhého celku, který navíc musí zvítězit, pokud se chce udržet v kontaktu s Doubravkou.

Horš. Týn (9.) – Stříbro (16.) NE 14.00 – rozhodčí Hodek.

Stříbro je pro mě obrovským zklamáním, zatímco domácí před utkáním s Doubravkou předváděli solidní výkony. Tipuji snadnou výhru domácích.

Stod (14.) – Bolevec (12.) SO 17.00 – rozhodčí Hájek.

Stod se chytil stébla, naopak hosté nepředvádějí venku tak agresivní fotbal jako na domácí půdě, a tak je favoritem zápasu domácí Stod.

Martin Šiška