Hořava tušil, že techničtí fotbalisté Beer Ševy tolik nemyslí na zadní vrátka a ve vápně ho nechají bez povšimnutí. „Kluci to na pravé straně dobře vykombinovali. Věděl jsem, že Řízek má velkou možnost dát balon pod sebe, tak jsem si naběhl do volného prostoru,“ popsal svůj gól Hořava.

Devětadvacetiletého viktoriána překvapila počáteční pasivita Beer Ševy. „Beer Ševa si to ťukala vzadu a snažila se držet balon, ale nebylo jim to nic platné, protože se nedostávali do šancí. První část úvodní půle jsme hráli lépe než soupeř, měli jsme šance na více než jeden gól. Potom jsme soupeře dvakrát pustili do šancí a byli jsme rádi, že jsme poločas vyhráli 1:0. Druhý poločas jsme se soustředili na defenzivu a zvládli jsme to dobře,“ uvedl Tomáš Hořava.

O vývoji souběžně hraného zápasu Bukurešti s Luganem měl informace už během poločasové přestávky. „Někdo nám říkal, že Lugano vede 2:0, což nám napumpovalo ještě více sil do žil a druhý poločas jsme byli soustředěnější,“ prozradil Hořava.
Koho by si přál do únorového play-off? „Myslím si, že až na dva tři soupeře si to můžeme rozdat s každým,“ tvrdil Hořava.

Beer-Sheva vs Plzeň
Viktoria vyhrála v Beer Ševě 2:0 a v tabulce přeskočila Bukurešť