Domácí celek ve svém prvním utkání doma jasně porazil Zlín 4:1, a tak bylo jasné, že mladé viktoriány čeká velmi kvalitní protivník.To se také v samotném utkání potvrdilo. Hráči Brna byli od úvodu střetnutí rychlejší a důraznější, přesto se Plzeňané ujali vedení brankou Štursy. Domácí však do přestávky zaslouženě srovnali stav a brzy po přestávce šli do vedení.

„Třetí gól jsme dostali, když jsme při ošetřování našeho hráče byli v deseti. Z naší strany to ale byl nepovedený zápas, dostali jsme laciné góly a řada hráčů neodvedla výkon, jaký jsem od nich očekával,“ nebyl spokojen trenér Jiří Žilák.

V sobotu přivítá dorost Viktorie v domácí premiéře celek Frýdku-Místku. „Určitě to nebude snadný soupeř. My se musíme na zápas dobře připravit a hlavně podat lepší výkon, než dnes,“ ví trenér dorostu Viktorie U19 Jiří Žilák.

Zbrojovka Brno U19 – FC Viktoria Plzeň U19 3:1 (1:1, branky: 29. Kříž, 54. Holman, 60. Jambor – 19. Štursa). Rozhodčí: Mikyska – Lenfeld, Vejtasa. ŽK: 2:2. Diváci: 180.

Viktoria: Hrachovec – Pihrt, Selnar, Plecitý, Štursa (75. Němec), Petr (67. Kraml), Vilček (55. Kepl), Svoboda, Hranáč, Uzlík, Bartůněk.

Speciální příloha vyjde ve čtvrtek.
Speciální příloha vyjde ve čtvrtek