V letošní premiéře se naopak nepodařilo bodovat fotbalistům Tachova, který podlehl na hřišti Štěchovic 1:2.

Domažlice sice ve druhé půli přišly o dvoubranové vedení 3:1, ale rozhodující gól domácích vstřelil v 84. minutě záložník Lukáš Roubal.

„Utkání to bylo samozřejmě těžké, protože přijel silný a kvalitní soupeř. Zápas jsme ovšem zvládli. Rozhodovalo se při standardních situacích. My jsme z nich bohužel dvakrát inkasovali, ale také jsme dokázali z těch našich vstřelit čtyři góly," těšilo hrajícího asistenta trenéra domažlické Jiskry Pavla Fořta.

„Také musím poděkovat posilám z Viktorky, kluci to utkání zvládli parádně," dodal Pavel Fořt.

Tachov neodehrál špatné utkání, ale po dvou laciných gólech nemohl pomýšlet na bodový zisk. Kontaktní branka Vaněčka v 79. minutě na 2:1 přišla už pozdě, domácí si výhru pohlídali.

„Do utkání jsme vstoupili aktivně, nenechali domácí hrát a postupem času měli i převahu. Na to, že jsme hráli venku, jsme měli dost standardek, ale nedokázali jsme po nich dostat míč do branky. Chyběl tam větší důraz. Na druhé straně jsem hráče upozorňoval na začátky a konce poločasů. Jenže nic platné, inkasujeme na konci prvního a na začátku druhého. Na první ostrý zápas to nebyl špatný výkon, ale rozhodly stejně jako v přípravě naše individuální chyby. Prohra mne hodně mrzí," viděl zápas trenér Tachova Pavel Vaigl.