Jako by ani nebyl po zranění. Byl platný v ofenzivě a krátce před vyrovnávacím gólem Pavla Horvátha mohl sám skórovat, jenže jeho střela hlavou se odrazila od tyče.

Přesto mohl být Daniel Kolář se svým výkonem spokojen, na důležité výhře 2:1 má výrazný podíl.

První poločas se asi neodvíjel podle vašich představ…
Divákům se to ale muselo líbit. Dva góly, dvě tyčky, spousta šancí. Je ale pravda, že až tak otevřený fotbal jsme hrát nechtěli. Dopadlo to ale se šťastným koncem pro nás a tři získané body jsou velice důležité.

Zlomil podle vás zápas vyrovnávací gól do šatny?
Podle mne ho zlomil až ten druhý gól.

Co vám řekl trenér v kabině o poločase?
Moc milý nebyl. Řekl nám spoustu věcí k tomu, co jsme dělali v prvním poločase špatně. Vyčinil nám, zvýšil hlas, jak to dělává.

Potřebovali jste to?
To se musí vědět on, jestli jsme to potřebovali.

Jak jste se na hřišti po dlouhé pauze cítil?
Byl to první ostrý zápas od první minuty po dvou měsících. Myslím si, že je pořád ještě na čem pracovat. Tady ale nešlo o to, jak se cítím já, ale abychom uspěli jako tým. Jsem moc rád, že se nám nakonec podařilo zvítězit.

Před zápasem jste prohlásil, že se budete snažit odehrát co nejvíce minut. Střídal jste až osm minut před koncem utkání, jste spokojen?
Snažil jsem se vydržet na hřišti co nejdéle. Nebylo však důležité, jestli tam budu šedesát nebo osmdesát minut. Důležité bylo, abych byl mužstvu něco platný a abychom vyhráli.