Velkou zásluhu na jednoznačném vítězství měl domácí Lukáš Čížek, který si do tabulky střelců ke svým dosavadním sedmi trefám připsal další čtyři čárky.

„Jsem za góly samozřejmě rád. Na dvě branky mi skvělě přihráli spoluhráči, pro mě už to byla celkem snadná práce," zamýšlí se Lukáš Čížek.

Jednou se rozvadovský střelec, který mimojiné figuroval v podzimní ideální sestavě krajského přeboru, excelentně trefil z volného přímého kopu.

„Z těch čtyř branek, co jsem dal, byla tato asi nejcennější. Už dost dlouho jsem netrefil z přímáku, takže jsem za tento gól pochopitelně velmi rád," přiznává pětatřicetiletý borec s šestnáctkou na zádech.

Rozvadov si díky vysoké výhře a domácímu zaváhání Přeštic s Holýšovem upevnil náskok v čele tabulky na tři body. „Na rozdíl od Přeštic nebo Sušice nehrajeme na postup a to si myslím, že je naše výhoda. Nejsme nervózní a nehrajeme v křeči. Jdeme zápas od zápasu a snažíme se fotbalem bavit," říká Čížek.

A zdá, že stanovená taktika přináší pohraničnímu týmu chutné ovoce. Po jednadvaceti kolech je Rozvadov se ziskem 49 bodů na prvním místě.