Za společnost Acti Pack CZ nastoupila Veronika Kašparová Veselá, jejíž vztah k fotbalu se utvářel už v dětství. „Taťka s bráchou mě vedli k fotbalu. Kopala jsem si s nimi na zahradě a chodila s nimi, když hráli. Občas mě taky nechali zahrát. Pak jsem hrála dívčí ligu v Plánici, což byly takové srandamače, které se hrály o víkendu turnajově. To jsem hrála asi do pětadvaceti let,“ zavzpomínala Veronika Kašparová Veselá.

Proto neváhala s účastí, když se firma přihlásila do fotbalové Zaměstnanecké ligy Deníku. „V práci mám hodně kolegů, kteří hrají fotbal. Sešli jsme se na dva tréninky a zpočátku nás bylo docela dost. Mysleli jsme si, že musí být opravdu jen osm hráčů, takže jsme to trochu ořezali, ale asi jsme neměli,“ řekla zaměstnankyně Acti Pack CZ.

Zaměstnanecká liga 2022, okresní kolo Plzeň, 17. května. Vítězný tým ÚMO Plzeň 2.
Zaměstnanecká liga: Titul obhájil ÚMO Plzeň 2. Exviktorián Hudec dostal červenou

Veronika Kašparová Veselá vyzdvihla gentlemanství mužů protihráčů. „Byli rychlejší, ale byli na mě hodní,“ dodala.

„Soutěžní“ zápas naposledy hrála před třemi čtyřmi roky v rámci dívčí ligy.

„Fotbal sleduju. Teď mě zamrzelo, že Slavie skončila druhá, protože jí fandím. Snažím se sledovat i Ligu mistrů, hlavně semifinále a finále,“ prozradila na sebe Veronika Kašparová Veselá.

„Manžel jezdí biketrial ze Špičáku dolů nebo přes překážky, takže u nás se na fotbal dívám já. Ale on mě nechá koukat se. Biketrial je na mě moc velký adrenalin a dálkové trasy naštěstí nejezdí,“ uvedla s úsměvem Veronika Kašparová Veselá, která ve firmě Acti Pack CZ pracuje v zákaznickém servisu a v logistice.

Chvíle před startem. Zcela vlevo nakonec druhý Michal Dvořák, zleva dále Ladislav Pakandl, Petr Stehlík a Tomáš Janda.
Třináctý ročník Aimtec Open Race v Plzni zalitý sluncem bavil