Fotbalová Viktoria se totiž rozloučí nejen s podzimní ligovou sezonou, ale chystá i loučení s trenérem Pavlem Vrbou a jeho asistentem Karlem Krejčím.

Osvědčeného asistenta, se kterým v Plzni spolupracoval přes pět let, si trenér Pavel Vrba vybral k reprezentaci.

„S oběma chystáme malé rozloučení. Květiny, dárkový koš a dresy s čísly na zádech, která odpovídají počtu soutěžních zápasů na lavičce Viktorie," sdělil včera Deníku mluvčí Viktorie Pavel Pillár.
Proč se klub loučí s oběma trenéry už v neděli, když posledním zápasem sehrané dvojice bude 10. prosince utkání Ligy mistrů s CSKA Moskva?

„Z důvodu přísných pravidel duelů UEFA nemůže toto poděkování proběhnout při utkání Ligy mistrů. Proto jsme jej připravili na nedělní zápas s Příbramí," vysvětluje mluvčí Viktorie.

Fanoušci připravují rozlučku s úspěšným koučem až na utkání s CSKA Moskva. „Chystají pro něj speciální choreografii," uvedl Pillár.

O zápas s Příbramí je velký zájem, do včerejška bylo vydáno už přes devět tisíc vstupenek.

Klub na utkání s Příbramí připravil ve spolupráci s Deníkem, hlavním mediálním partnerem klubu, speciální akci.

Ti fanoušci, kteří při koupi vstupenky na zápas předloží kupon, jenž vycházel od středy do pátku v Deníku, zaplatí za lístek jen polovic.

Slevu třicet procent získají ti diváci, kteří se prokáží vstupenkou z nedělního hokejového zápasu domácí Škody s Hradcem Králové.

Vstupenky jsou ve fanshopu Viktorie v prodeji v neděli  od 14.00 hodin a od 17.00 hodin i na pokladnách u vstupu do Pallovy ulice.