Rozhlédl se po prázdných tribunách a úplně stejný pohled se útočníkovi Viktorie Marku Bakošovi naskytne i při čtvrtečním utkání, které se v Istanbulu odehraje bez diváků. Stadion pro více než padesát tisíc diváků bude prázdný.

„Bude to stejná kulisa jako při tréninku, můžeme se tak na atmosféru při zápase dopředu připravit. Je to ale něco nestandardního a sám jsem zvědavý, jak se s tím vyrovnáme," uvedl slovenský forvard.

Je škoda, že se nebude hrát pře publikem? „Cestou od autobusu do kabin jsem prošel padesátimetrový tunel a viděl jsem nejméně sto fotografií a skoro na každé doslova napráskaný stadion fanoušky. Je škoda, že tu fanoušci při zápase nebudou. Na druhou stranu nám může trošku pomoci, že stadion bude prázdný. Uvidíme ve čtvrtek po zápase, ale já říkám, že výhoda to bude jen tehdy, když postoupíme," míní.

Fanoušci Fenerbahce nesměli na stadion ani při předchozím duelu s Borisovem, přesto dokázali pomocí balonků dostat na stadion pyrotechniku. Jsou hráči Viktorie připraveni na to, že při zápase může opět něco na trávník přiletět?
„Viděl jsem to na videu, ale nějak zvlášť se o to nezajímám. Když by na stadion mělo něco ve čtvrtek přiletět, tak ať je to opět ta ´stará´ Plzeň, která hrála do utkání s Fenerbahce dobrý fotbal. Věřím, že ukážeme svoji pravou tvář a uděláme tady dobrý výsledek," přeje si.

Bakoš je přesvědčen, že Plzeň je i přes porážku v prvním zápase stále ve hře o postup. „Když předvedeme svoji hru a ještě něco přidáme navrch, věřím tomu, že můžeme postoupit," dodává Marek Bakoš.