Novinkou je soutěž o nejoblíbenější tým Plzeňského kraje. K vítězství však vede klikatá cesta. V anketě je nutné skončit v nejlepší dvojce okresu, a pak porazit soupeře v krajském finále. Odměna pro vítěze? Parádní rozhovor v novinách! 

Na webech okresních Deníků Plzeňského kraje právě teď startuje anketa o NEJ fotbalový tým okresu. Někde je týmů více, někde méně. Pravidla jsou však pro všechny stejná. Dva nejlepší kluby z každého okresu postoupí do krajského finále, kde si to mezi sebou rozdají o titul krále amatérského fotbalu. Aby se tak stalo, budou kluby potřebovat velkou pomoc - pomoc vás, čtenářů.

Hokejisté letos už dohráli.
Hotovo, šmitec. Je to špatné především pro děti, má jasno kouč Straka

Co si představit pod pojmem NEJ klub? Tato anketa není jen o výkonnosti a kvalitě hráčů na trávníku. Sahá mnohem hlouběji. Hlasovat můžete pro toho, kdo má ve vašich očích největší sympatie, zázemí, občerstvení, fanoušky, nebo třeba doprovodný program během jednotlivých zápasů.

Aspektů, na základě kterých se můžete rozhodnout, je celá řada. Klidně se tedy může stát, že tým, jenž hraje IV. třídu, porazí „věhlasnější“ klub z krajského přeboru či divize. Je to pouze na vás!

Co udělat pro vítězství svého oblíbeného týmu? Stačí hlasovat v anketě pod článkem a pak jen doufat, že právě váš tým dostane nejvíce hlasů. Hlasovat můžete až do pátku 19. února. Okresní ankety končí ve 23.59 hodin.

Přes víkend pak připravíme finálovou anketu, ve které půjde o hodně - o prestiž mezi venkovskými kluby a článek v novinách. Oddíl tak bude prezentován ve všech koutech Plzeňského kraje. Stejně tak i na webových stránkách Deníku. Je tedy o co hrát. Hra právě začíná!