Nejen první sada, ale i venkovní dresy byly navrženy a vyrobeny speciálně pro plzeňský klub, který je představil s mottem: Hrdí na náš klub, hrdí na naše město!

„Sluší nám a věříme, že bude i vítězný,“ usmál se kapitán týmu Jakub Brabec při včerejším představování nové sady dresů.

Ta první reflektuje tradiční klubové barvy, tedy červenou a modrou. Vrací se rovněž ke svislým širším pruhům, které používala Viktoria už v minulosti.

„Nový dres se mi velmi líbí. Je propracovaný a hodně mě zaujaly detaily. Pro nás hráče je hlavně velmi pohodlný,“ doplnil Lukáš Kalvach, jenž si ho poprvé vyzkoušel během klubového focení.

Dres je doplněn o červené trenky s modrým proužkem a červené stulpny s brandem FCVP. A má i další speciální znaky, například za krkem na vnitřní straně dresu je zobrazena část klubové hymny „Ať stále vítězí Viktoria“.

Novinkou jsou různé odstíny modré barvy, zakomponované do pruhů na přední straně dresu.

MEMORIÁL STANISLAVA TRNKY přinesl fanouškům pěknou podívanou a množství branek.
SENCO rozdrtilo Ostrov a vyhrálo memoriál

Unikátní je i druhá sada dresů, kde tradičně dominuje bílá barva a celkový design odráží pevný vztah klubu k regionu. Hlavním prvkem je embosované logo města pod znakem klubu.

„Jako celoživotní Plzeňák jsem z takového dresu nadšený! Věřím, že i fanouškům to udělá radost,“ prohlásil David Limberský.

Třetí sada dresů je opět v neobvyklém barevném provedení, tentokrát jde o černý dres s jemným proužkem a výraznými zelenými prvky. Zelené jsou také trenky i stulpny.

Pro gólmany Viktorie jsou nachystány tři barevné kombinace – oranžová, zelená a antracitová.

Poprvé ve více než stoleté historii tak má plzeňská Viktoria k dispozici na míru vyrobený nejen první, ale i druhou sadu dresů.

„V tomto ohledu nám Macron poskytl skvělý servis a i druhé sadě jsme věnovali velkou pozornost výsledkem je i unikátní dres pro venkovní zápasy,“ pochvaloval si Jaromír Hamouz, obchodně-marketingový ředitel klubu.

Tento dres plánuje Viktoria Plzeň využít v následujících dvou sezonách.

Silniční cyklistika, MČR kadeti
Bittner potvrdil roli favorita a zvítězil