Přímý stream ze zápasu můžete sledovat na klubovém webu, jak viktoriáni prožili úvodní den v Alpách uvidíte na přiloženém videu.

„Máme tu vše, co potřebujeme. Je tu krásné hřiště a zázemí, které dobře známe, počasí nám rovněž přálo, takže první trénink proběhl tak, jak měl,“ pochvaloval si navrátilec do plzeňský barev Václav Pilař, který je po vrcholky Alp s Viktorií už počtvrté.

Zdroj: Youtube

„Musím říct, že za ta léta se to tady změnilo ještě k lepšímu,“ vyprávěl dál křídelník Viktorie. Celý rozhovor najdete na přiloženém videu.

„Jste mimo Česko a můžete se soustředit jen na fotbal. Navíc přijdou těžší soupeři a ukáže se, jak jsme silní,“ těšil se na soustředění do Rakouska i mladý stoper Filip Čihák.

Prvním soupeřem českých šampionům bude dnes od 18 hodin FC Botosani, který má na soupisce i Brazilce, Nizozemce, Albánce, Portugalce, Makedonce i fotbalistu z Libérie. Osmý tým rumunské ligy už tady porazil tým z nižší rakouské soutěže Schwaz 6:1. Předtím v letní přípravě prohrál s Karabachem (0:4) i Basilejí (1:3).

Brazilský fotbalista Cadu v dresu plzeňské Viktorie.
Znal Nedvěda a Čecha. Teď se Cadu zkusí prosadit v klubu, kde oni začínali