„Radim Řezník byl během mistrovské sezony výraznou osobností našeho týmu a svými výkony si řekl o to, aby pokračoval ve viktoriánském dresu i v nadcházejícím ročníku. Zkušenostmi a přístupem může být i důležitým mentorem pro mladší hráče,“ uvedl pro klubový web generální ředitel klubu Adolf Šádek.

„Na prodloužení smlouvy měly zájem obě strany a jsem rád, že naše domluva byla velmi rychlá a jasná. Nyní si Radim, stejně jako ostatní spoluhráči,zaslouží dovolenou a těším se na něj na startu přípravy,“ dodal.

PARŤÁCI. Marek Bakoš a David Limberský při úterním rozlučkovém zápase.
Bakoš: Limba byl nejlepší levý bek, se kterým jsem hrál

Třiatřicetiletý Řezník přišel do Plzně v sezoně 2011/2012. „Zůstat ve Viktorce pro mě byla jasná priorita. Jsem rád, že jsme se na všem domuvili. Máme za sebou fantastickou sezonu, ve které jsme dosáhli neskutečného úspěchu. Strašně moc si tohoto titulu vážím, a zároveň mám obrovskou chuť a motivaci pro další sezonu. Mým snem a cílem je, abychom si opět v Plzni zahráli základní skupinu evropských pohárů, samozřejmě nejradši Ligu mistrů,“ uvedl Radim Řezník.

S Viktorií získal pět mistrovských titulů. Ve viktoriánském dresu odehrál 211 z celkových 315 ligových duelů, dohromady za Plzeň nastoupil do 296 soutěžních duelů a vstřelil 15 gólů. Na kontě má Radim Řezník také tři reprezentační starty. V této sezoně odehrál 28 soutěžních utkání a vstřelil čtyři branky.

Fotbalista David Limberský se loučil s fotbalovou kariérou před vyprodaným stadiónem své domovské FC Viktoria Plzeň ve Štruncových sadech.
Limberský se loučil gólem z voleje. Viktoria vyřadila jeho osmičku