Podle některých zdrojů by se měl nástupcem slavného ústeckého rodáka, který se od ledna ujme kormidla slovinského Celje, stát David Jarolím. "Ano, je to jeden z trenérů, se kterými jsme momentálně v kontaktu a vedeme jednání," uvedl výkonný ředitel klubu Václav Kožíšek.

Nejde o žádný blesk z čistého nebe. "Byl jednou z možností už v létě, než přišel Jiří Jarošík, takže se dá říct, že pokračujeme v započatých jednáních," dodal. "Zatím není nic uzavřeného, víc bych měl vědět v pondělí," reagoval na dotaz Deníku sám Jarolím.

Trenér Ústí Aleš Křeček
Hledá se Jarošíkův nástupce. Vrátí se jiný oblíbený kouč?

Jedenačtyřicetiletý rodák z Čáslavi, jenž má na kontě i jeden gól a 29 startů za český národní tým, momentálně pracuje pro Slavoj Vyšehrad. "Určitě ještě není nic podepsaného, ale děláme na tom. Jasno o novém trenérovi bychom chtěli mít nejpozději první týden v lednu," uzavřel Kožíšek.

Také David Jarolím prošel, podobně jako Jarošík, zahraničními štacemi, byť není ověnčený tolika tituly. Kromě tuzemských vod, kde si zahrál hlavně v Mladé Boleslavi, se mihl také ve Francii, největší stopu však zanechal v Německu. Na přelomu tisíciletí má připsané dva bundesligové tituly s Bayernem Mnichov, zahrál si také za Norimberk. Nejvýraznější kapitolou však byl Hamburk, kde strávil bezmála deset let a ve 257 zápasech vstřelil 14 branek.

V současné době je jako stále aktivní člen registrován i v FK Újezd nad Lesy, hrajícím pražský okresní přebor.