„Při rozcvičce začalo vydatně sněžit, byla to trošku kalamita, takže se chvíli čekalo, jestli se vůbec bude hrát, ale pak vysvitlo sluníčko a zápas se nakonec odehrál," poznamenal na úvod Petr Kučera. „Výsledkově se nám to nepovedlo. Byť proti nám stál soupeř z vyšší soutěže, vždycky chci vyhrát. Ale myslím si, že jsme herně vůbec nezklamali. V zápase jsme si dokázali vytvořit čtyři pět velkých příležitostí, které jsme však bohužel neproměnili," posteskl si kouč.

Toho kromě snaživého výkonu potěšila i další věc. „Mám radost z toho, jakým způsobem jsme se na SENCU prezentovali, ale potěšilo mě i to, že jsme se soupeřem, který častěji držel míč na svých kopačkách, dokázali celý zápas držet krok i po fyzické stránce," těšilo mladého, stále ještě sedmatřicetiletého kouče.

Zima Chotíkova: Čtyři přípravné zápasy, tři porážky…

Chotíkov v zimní přípravě odehrál čtyři zápasy s bilancí jedné výhry a tří porážek. V rámci Poháru PKFS podlehl Malesicím (1:5), nestačil na německý Zwiesel (3:6), zdolal divizní devatenáctku TJ Přeštice 1:0 gólem ze závěru utkání (branku vstřelil Bronislav Buchta), a teď prohrál s plzeňskou Doubravkou.

V prvním utkání jarní poloviny sezony nejvyšší přeboru Plzeňského kraj na půdě beznadějně posledního Staňkova (5. března od 14.30 hodin) ale bude chtít jednoznačně vyhrát. „Věřím, že jsme na jaro dobře připraveni," dodal Kučera.

Zimní příprava: SSC Bolevec (černí) - TJ Sokol Lhota 1:2.
Lhota zdolala Bolevec. Nykles: Výsledek je to jediné, s čím můžeme být spokojení