Předchozí
1 z 8
Další

Černice – Domažlice B (sobota 15.30): Magnetem sedmého kola nejvyšší krajské soutěže fotbalistů bude bezpochyby sobotní utkání mezi Černicemi a rezervou domažlické Jiskry. Domácí sice v posledním kole prohráli na půdě Lhoty 1:3, ale jinak se v letošní sezoně prezentují velice solidními výkony, a také výsledky. Chodové se v tabulce nacházejí na prvním místě a jistě budou chtít své postavení uhájit i po tomto víkendu. Za tři body to sice podle Deníku tentokrát nebude, ale na udržení výsadní pozice penaltová výhra postačí. Tip Deníku: 1:1 (4:5 na penalty).

Deník tipuje fotbalový přebor. Šlágr v Černicích skončí dělbou bodů.Zdroj: Deník/Veronika Zimová

Chotíkov – Rapid Plzeň (sobota 17.00): Domácí tým, jenž patří vůbec k nejofenzivnějším v celé soutěži, by rád proti tápajícímu Rapidu Plzeň odčinil porážku z minulého kola na půdě Tlumačova. Jenže tým z Lopatárny před týdnem poprvé slavil domácí výhru, na kterou bude chtít navázat i teď. Zápas nebude zcela jednoznačnou záležitostí domácího celku, přesto všechny body zůstanou kousek za Globusem. Tip Deníku: 3:1.

Deník tipuje fotbalový přebor. Šlágr v Černicích skončí dělbou bodů.Zdroj: Deník/Veronika Zimová

Bolevec – Horní Bříza (sobota 17.00): Velice zajímavý souboj se odehraje v sobotu odpoledne na Bolevci. Horní Bříze ani domácímu vyzyvateli se letos výsledkově nedaří. A oba celky potřebují body jak sůl. Mírným favoritem jsou nejspíš fotbalisté ze severu Plzeňska, ale Boleveckým hraje do karet domácí umělá tráva, na kterou jsou určitě zvyklejší než hosté. Výsledek? Dělba bodů. Na penalty uspěje Horní Bříza. Tip Deníku: 1:1 (3:4 na penalty).

Deník tipuje fotbalový přebor. Šlágr v Černicích skončí dělbou bodů.Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Stříbro – Nepomuk (sobota 17.00): Ještě v loňské (nebo i předloňské sezoně) krajského přeboru by o favoritovi tohoto duelu zřejmě nebylo pochyb. Stříbro by svého sobotního soka jistě rozstřílelo způsobem nevídaným. Jenže letos je všechno jinak. Baník paběrkuje (alespoň výsledkově) a Nepomuk vítězí - byť většinou jen o jednu branku. Ale právě to ukazuje na momentální pohodu týmu vedeného zkušeným trenérem Josefem Viktorou. Pravidelně zvládat vyrovnané duely za tři body, to je zkrátka něco, co ukazuje na velkou psychickou sílu. Tip Deníku: 1:2.

Deník tipuje fotbalový přebor. Šlágr v Černicích skončí dělbou bodů.Zdroj: Deník/Martin Mangl

Zruč – Tlumačov (sobota 17.00): Oba týmy se v současnosti nacházejí ve zcela odlišném rozpoložení. Zruči se výsledkově nedaří, naopak hosté z Tlumačova jsou se ziskem čtrnácti bodů pátí. To čekal asi málokdo. Jenže tentokrát tabulkové statistiky a předzápasové predikce platit nebudou. Zruč odšpuntuje lepší období právě díky výhře nad Startem. Tip Deníku: 3:1.

Deník tipuje fotbalový přebor. Šlágr v Černicích skončí dělbou bodů.Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Vejprnice – Nýrsko (sobota 17.00): Hosté z Nýrska o víkendu porazili Zruč 1:0, Vejprnice podruhé v řadě zvítězily o čtyři góly, když po Radnicích (5:1) uspěly na půdě Horní Břízy poměrem 4:0. Oba výběry se tedy po minulém kole nacházejí v ideální náladě. Jak ale dopadne sobotní vzájemná konfrontace? Výhrou domácích. Alespoň podle Deníku. Tip Deníku: 3:1.

Deník tipuje fotbalový přebor. Šlágr v Černicích skončí dělbou bodů.Zdroj: Aneta Kalivodová

Holýšov – Lhota (neděle 10.30): Holýšovští fotbalisté se v poslední době výrazně zvedli, když porazili Tlumačov i Rapid. Jenže naposledy prohráli na půdě Nepomuku, a to i přesto, že brzy vedli. Ztráta na svěřencích trenéra Jiřího Jakše nechá následky a Lhota, která po sedmi zápasech ztrácí na vedoucí béčko Jiskry Domažlice pouhé dva body, bude nad jejich síly. Tip Deníku: 0:2.

Deník tipuje fotbalový přebor. Šlágr v Černicích skončí dělbou bodů.Zdroj: Deník/Zdeněk VAIZ

Staňkov – Radnice (neděle 16.00): Jelikož se předchozí dva ročníky nedohrály, dalo by se říct, že sedmé kolo krajského přeboru nabídne i souboj nováčků. Jenomže zatímco Radnice letos válí, Staňkov výsledkově zaostává. Obzvlášť pak v domácím prostředí, kde už sehrál tři zápasy, ale nezískal v nich ani jeden bod a navíc inkasoval hrozivých 19 branek. Všechny body z Domažlicka si odvezou i Radnice. Tip Deníku: 2:4.

Deník tipuje fotbalový přebor. Šlágr v Černicích skončí dělbou bodů.Zdroj: Deník/Jana Moulisová