Západočeši v zápase hned dvakrát prohrávali. Na gól vyšehradského Vandase stihl ještě v první půli zaregovat Miroslav Káčer, který využil pěkný pas Šimona Falty a i s přispěním teče obránce soupeře dostal balon do sítě. 

Na začátku druhé půle se po pěkné akci Vyšehradu prosadil z hranice vápna Matyáš Vojta. Domácí našli znovu poměrně rychle odpověď a opět to bylo s pomocí teče obránce soupeře. Tentokrát byla tečována střela Tomáše Jedličky mimo dosah gólmana Šulce. 

10. kolo divize A: FC Rokycany - SK Hořovice 9:2
Bouřka zabrala! Rokycany nasázely Hořovicím devítku. Mýto sundalo Hvězdu

Poslední slovo ale měl Vyšehrad. Dlouhý balon z hloubi hostující půlky našel Dobrílka, který využil toho, že brankář Tvrdoň byl příliš daleko ze své klece, a lehce ho přeloboval. 

„Panuje obrovské zklamání. Nicméně fotbal se rozhoduje v pokutovém území a tam jsme propadli. Z minima dostaneme góly a my naopak potřebujeme strašně šancí. Pokud se nezlepšíme v detailech a v proměňování šancí, budeme to mít složité,“ je si vědom trenér Plzně Josef Parlásek.

Plzeň B – Vyšehrad 2:3
Poločas: 1:1. Branky: 34. Káčer, 56. Jedlička – 28. Vandas, 49. Vojta, 87. Drobílek, ŽK: 0:1. Rozhodčí: Nejedlo – Dohnal, Machýček. Diváci: 120.
Plzeň B: Tvrdoň – Šoul (15. Gaszczyk), Fišer (46. Čihák), Vacek, Šimek – Káčer (73. Aubrecht), Pešek, Kodýdek (82. Kolerus) – Jedlička, Krátký (73. Prokop), Falta.

FK Okula Nýrsko (modří) vs. Černice (černí) 4:0.
FOTO: Baník rozstřílel Chotíkov a ukončil černou sérii. Nýrsko smetlo Černice