Jsou mistři ve svém oboru. Dva Miroslavové, pánové Nekolný a Štych, šíří slávu Plzeňského Prazdroje na Zimních olympijských hrách v Jižní Koreji.

„Nejoblíbenější jsou jednoznačně šnyty a hladinky, ale místní děvčata si zamilovala mlíko,“ hlásí z Českého domu v Gangneungu Miroslav Nekolný a zmiňuje způsoby čepování piva.

Ilustrační foto
Tramvaje zůstanou týden v depu, nesmí pod mosty

„Velkým hitem je krajíc čerstvého chleba s vynikající bůčkovou pomazánkou, která se dělá na kilogramy,“ směje se Nekolný. Oba si nemohou vynachválit místní atmosféru. „Na doporučení hostů jsme si nenechali utéct východ slunce nad mořem,“ prozrazuje výčepní z plzeňské restaurace Dvacítka.

Za barem se střídá s Miroslavem Štychem (Šenk a Restaurace Lékárna). „Ochutnali jsme speciality i podpořili naše borce. Zkrátka úžasný zážitek,“ uzavírá Miroslav Nekolný.

Ilustrační foto.
Volno na stonání velké firmy moc nedávají