„Krátké vlasy jsem měla jen jako dítě, pak už ne. A teď bych se svých dlouhých vlasů nerada vzdávala," říká Kristýna. Dodala, že v létě má vlasy nejčastěji stažené do culíku, jindy je mívá i rozpuštěné a vyžehlené. S kadeřnicí Andreou Cízlovou se domluvily, že délka víceméně zůstane a Andrea studentce jen zesvětlí konce – tzv. styl ombre. Nakonec ale Kristýna odchází s vlasy přibližně o deset centimetrů kratšími, konce mají nádech do měděna.

Nákupy pro proměnu
Teilmann: kalhoty 2990 Kč
Pietro Filipi, halenka⋌1990 Kč
Triumph: podprsenka⋌1090 Kč, kalhotky⋌550 Kč
Reserved: fámské lodičky⋌999 Kč
Hair studio Dragon: vlasový styling⋌1000 Kč
Celkem ⋌8619 Kč
+ líčení (Salon Korál)
+ asistovaný nákup

Oblečení jde se slečnou Vizingrovou nakupovat stylistka Marcela Šmídová. Vyzkouší Kristýně šaty, v těch se ale dívka, která hraje závodně házenou, příliš necítí. Přiznává, že je moc nenosí. Nakonec vyberou černé kalhoty a k nim po několikerém zkoušení a těžkém rozhodování zajímavou halenku s modrým zadním a vzorovaným předním dílem. „Společenské kalhoty mám jen jedny, takže je určitě využiju," říká proměněná Kristýna.

Její poslední kroky vedou za vizážistkou Eliškou Kozákovou, která ji nalíčí. Kristýna se sama líčí pravidelně, nejčastěji prý barvami dohněda. „To je v pořádku," jde vám to k očím," chválí ji Eliška Kozáková. Pak už jen doupravit účes, vyfotit celkovou změnu. „Je to dobrý, líbí se mi to," chválí Kristýnu její mladší sestra Eliška.

Letní proměna s Deníkem

Celé léto se mohli předplatitelé a předplatitelky Deníku hlásit do naší letní proměny s Centrem Olympia v hodnotě max. deseti tisíc korun. Jak se jejich proměna povedla, jste mohli sledovat od poloviny června každý pátek ve vašem Deníku.

Nyní se blížíme do finále, příští týden nás čeká poslední proměna. Ale vy si můžete všechny účastnice připomenout na našich webových stránkách, kde najdete fotografie i texty.