Dvojkoncert začíná v 19 hodin a vstup je tradičně zdarma. Kromě skvělé hudby a luxusního prostoru pro tanec je pochopitelně v nabídce večera i dobré jídlo a výborné pivo. Prostě ideální vstup do druhé poloviny prázdnin.

Kapelu Buster Nixon tvoří hudebníci a zpěvačky z Plzeňska. Dohromady je dal před deseti roky Vašek Křivanec ze skupiny Burma Jones. Do nového uskupení leccos z Burmy Jones přenesl – líbivé rytmy, pestré nástrojové složení a živelnost při koncertech. Sám je autorem hudby většiny skladeb. Texty většinou dodává Anya Baťková-Křivancová. Část skladeb je převzatých například od Jamiroquai či Seala.

Také Čankišou slibují vystoupení nabitá energií a divokými rytmy. Už v roce 1998 se několik brněnských bigbítových hudebníků sešlo na předvánočním mejdanu, kam snesli nástroje z různých koutů světa. Zkusili jak známé skladby, tak improvizaci. Po Novém roce probrali domácí a exotické nástroje a pustili se do nové tvorby – etnické hudby a world music stojící na rockovém základě.

Čankišou svou hudbu navíc povýšili a dali jí rozměr dávné historie a originálu, když její původ spojili s mytickým jednonohým lidem Čanki. Jejich první, a kritikou chválené album, nese název Hudba lidu Čanki. Kapela je vítaným hostem v zahraničí, často v exotických zeměpisných šířkách, jako je třeba Borneo, Pákistán či Mongolsko. Z koncertů si kapela přiváží nové inspirace i nástroje, kterých během koncertů vystřídá i na třicet. Fúzi rockových kytar, nástrojů z celého světa, ale třeba také obyčejného víka od popelnice doplňuje hlasem i postavou impozantní zpěvák Karel Heřman známý jako herec z filmů Nuda v Brně, Hodinu nevíš nebo Šílení.

4. 8. 19:00 – Buster Nixon / Čankišou
11. 8. 19:00 – Hibaj / Replay
18. 8. 19:00 – Just / Bára Zemanová & Band