Někteří obsadili pokladny u zimního stadionu hned po závěrečném hvizdu pátého zápasu a neváhali tak čekat 12 hodin na otevření pokladen. Ty se otevřely ve čtvrtek v devět hodin. „Přišel jsem v devět hodin večer a to už tu několik lidí stálo," řekl Honza Fryček z Plzně.

Lidé, kteří dorazili nad ránem při pohledu na frontu radši zase odešli. „Ve tři hodiny ráno fronta končila až u fanshopu," uvedl Michal Bureš, který čekal na lístky od středeční desáté hodiny večerní. „Ve frontě jsem se prostřídal s kolegou. Spali jsme v autě, sedíme, popíjíme, byla tu grilovačka," dodal Bureš

Někteří před pokladnami rozložili gril a udělali si party. „Dal jsem si naložené maso a kamarádi klobásu. Od půl noci do 5 hodin jsme měli oheň. Policisté dorazili později, takže problémy jsme kvůli tomu neměli. Dokonce jsem psal i na magistrát, ale nepřišla žádná odpověď," popsal dlouhé čekání Plzeňan Jakub Anděl.

Fandové, kteří od pokladen odcházeli s lístky v ruce, neskrývali radost. „Mám je! Čekal jsem od jedenácti hodin večer. Nejhorší je to ze začátku, pak když má člověk nějaké to promile, tak už to jde," svěřil se s dojmy Michal Jeníček, který přijel z Rožmitálu u Příbrami.

Frontu na lístky si vystála i fanynka Kateřina Martínková. Do fronty se postavila v půl jedné. „Vstupenky mám koupené. Hlídali jsme si svoje místa, ale stejnak se před nás nabalilo několik lidí, kteří přišli v sedm ráno a stoupli si do boku fronty. Pořadatelé to nezvládli. Než někdo pomohl klukovi, který zkolaboval, trvalo hodně dlouho," konstatovala fanynka.

Více se dočtete v pátečním Plzeňském deníku.