Nabídek ubytování bylo naopak tolik, že bylo těžké vybrat to nejlepší pro rodinu s dětmi. „Chtělo to penzion se zahradou, stranou od hlavní silnice. Něco, kde děti mohou dovádět, a nikdo se na ně nebude mračit a rodiče okřikovat," dodává Bohdana.

Proto už tak vytíženou maminku tehdy dvou dětí napadlo založit internetovou stránku www.jedtesdetmi.cz. Nápad je starý pět let, stránky existují tři roky. Lze na nich nalézt nejen trasy a stezky po celých Čechách či v Rakousku, ale také tipy na kroužky, kurzy, pobyty, exkurze, tábory a akce pro děti. Na stránkách také teď probíhá fotografická soutěž, jde pochopitelně o snímky z výletů.

„Až teď mám pocit, že je portál podle mých představ. Ukázalo se, že jeho správa je velmi náročná. Ale vytyčené cíle už splňuje. Lidé posílají vlastní prošlé trasy, které pak na web vkládám. Tipy poskytují také informační střediska či provozovatelé center pro děti. Rodiny mají potřebné informace, sdílejí navzájem své zážitky a zkušenosti a to je přesně to, co jsem si od celého počinu slibovala," vysvětluje žena.

Dlouho se o webové stránky starala sama, ale po narození třetího potomka jí pomáhají dvě vysokoškolačky a jedna maminka na mateřské dovolené. „Neobešla bych se hlavně bez technické podpory pana Marka Hejla, který se na stránkách podílí téměř partnersky," přiznává Bohdana a dodává, že peníze na honoráře pro něj i pro své pomocnice získává z reklam také až posledních několik měsíců.

„Množství investovaného času zaplacené rozhodně nemám. Je to šílená práce, za kterou je ale něco vidět. Je to můj velký koníček, který navíc dobře stmeluje rodinu, turistiku a sport," uzavírá Bohdana Hlaváčová.