Tvrdit to lze poté, co s desetiletým synem Viktorem postoupili ze čtyř tisíc přihlášených dvojic soutěže Missis 2015 mezi patnáct finálových.

O vítězi se rozhodne v sobotu 11. dubna v Mariánských Lázních a jestli Vilímkovi uspějí, mohou lidé zjistit i při televizním přímém přenosu.

Třiatřicetiletá Hana Vilímková říká, že má ráda, když se kolem ní něco děje. „Vedle zaměstnání v designovém studiu, kde navrhujeme a následně realizujeme interiéry, jsem instruktorka zumby, občas se projdu po mole jako modelka a nějakou přehlídku sem tam zorganizuji. Nejvíce práce a času mi ale zabere samozřejmě rodina, s kterou trávím strašně ráda veškerý volný čas. Nejšťastnější jsme, když usínáme všichni dohromady v naší velké posteli a povídáme si, dokud neusneme," tvrdí.

S manželem Viktorem má dva syny – Viktora a Patrika. „Bylo těžké se rozhodnout, kterého vzít, protože jsou oba velmi společenští a soutěživí. Nakonec se domluvili, že soutěžit bude starší a mladší nám přijede s manželem a přáteli fandit," popisuje žena.

Čím že maminka z Ledců se synem zaujali porotu? „Jsme oba tmavé a výrazné typy, oba jsme také dost temperamentní a hluční, možná právě proto jsme obstáli, porota si nás pamatovala a postoupili jsme," domnívá se finalistka.

Ve finále na Vilímkovy čeká několik úkolů, z nichž jeden absolvují v plzeňských barvách. „Bude to módní přehlídka, ke které si musíme připravit komentář. Protože jedeme reprezentovat město Plzeň, vybrali jsme si plzeňský kroj, který máme přislíbený v divadelní půjčovně kostýmů," dodává žena, která si jednou zahrála i ve filmu. Vidět jste ji mohli v roli skořápkářky v Hřebejkově komedii U mě dobrý.