Po půlnoci vyrazili na na žádost mladé ženy na Bory do Domažlické ulice. Dvacetiletá žena jim do telefonu sdělila, že padesátiletému muži, což byl její přítel, není dobře. „Cizinec byl nalezen v osobním autě, nejevil známky života," dodala k případu policejní mluvčí Hana Štefflová. I když tělo neneslo viditelné známky cizího zavinění, v tomto případě byla nařízena soudní pitva. Muž byl podle informací Deníku v autě zaparkovaném nedaleko obchodu Makro právě na Borských polích v Plzni.

Ten den se však nejednalo o poslední nález bezvládného těla, kolem osmé ráno totiž narazili lidé procházející kolem domu v Květné ulici v Plzni na Slovanech na mrtvého muže, který částečně ležel na parapetu za zavřeným oknem ve zvýšeném přízemí.

„Vyrozuměli hlídku, která se pohybovala nedaleko. Do bytu potom vstoupili hasiči společně s policisty," potvrdila nález mrtvého muže Štefflová. Na místo byl také přivolán lékař, kterému nezbylo nic jiného než konstatovat smrt.

Třiapadesátiletý muž podle přivolaného koronera nenesl známky cizího zavinění, proto nebyla nařízena v tomto případě soudní pitva, ale pouze zdravotní.