VYBERTE SI REGION

Hodně sněhu, málo lidí. Na Špičáku jsou letos nejlepší podmínky

Špičák – Ideální lyžařské podmínky, dostatek sněhu, mráz a žádné fronty. Takové podmínky panují v těchto dnech v největší šumavském skiareálu Špičák.

8.3.2016
SDÍLEJ:

Ilustrační foto.Foto: DENÍK/Daniela Loudová

Na sjezdovkách leží kolem 40 centimetrů sněhu a díky teplotám pod bodem mrazu se je daří udržovat ve velmi dobré kvalitě. „Máme otevřeno 11 sjezdovek a v provozu je sedm vleků. Lyžuje se zcela bez front. Sjezdovky nabízejí pěkné jarní lyžování," uvedl provozovatel skiareálu Vladimír Kasík s tím, že tak dobrých podmínek jako nyní si letos lyžaři moc neužili, takže by určitě neměli váhat, vzít si v práci volno a vyrazit si i ve všední dny na Šumavu zalyžovat. Dnes se koná i večerní lyžování, stejně jako v pátek a sobotu od 18:30 do 21:00.

I předpověď počasí je příznivá, ve středu má být na Špičáku polojasno, ve čtvrtek jasno.

Autor: Redakce

8.3.2016 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Učitel tance a etikety Zdeněk Janda v plzeňské kavárně Inkognito

Doporučení učitele etikety: Včas přijít i odejít a chovat se uměřeně

Josef De Stefanis 
na lavici 
obžalovaných.

Surové napadení skončilo smrtí, muž z Horního Slavkova dostal pět let

Školák vběhl na silnici a narazil do jedoucího auta

Nezvěstice – Zraněním desetiletého chlapce skončila úterní odpolední neobvyklá nehoda v Nezvěsticích na jižním Plzeňsku.

Viktoria už trénuje ve Španělsku, záložník Chrien zůstal kvůli zranění doma

Plzeň – Už v pět hodin ráno byli na letišti Václava Havla v Praze, aby o dvě hodiny později seděli fotbalisté Viktorie Plzeň v letadle.

Zelená Hora připomene i 200 let slavného podvrhu

Klášter – Zámek letos čeká slavnostní odhalení nového oltáře a třetí etapa záchrany vzácné zimní zahrady.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies