Svatba se konala v pátek ve Zvíroticích na Slapech, k nimž mají oba velmi blízký vztah. Jiří odtud pochází a Kamila sem celé dětství jezdila na prázdniny za babičkou a dědou, rodiči maminky, principálky plzeňského Divadla Pluto Jindřišky Kikinčukové.

„Sice jsme se s Jiřím několikrát potkali, ale vždycky jen tak letmo. Pak si mě Jiřík našel na facebooku a začali jsme si psát. Poprvé za mnou přijel na kole, měl to asi dvacet kilometrů. Já byla hrozně nervózní, dokonce jsem převrhla láhev s vínem, kterou jsem přinesla," směje se při vzpomínce na první setkání sympatická blondýnka. Nyní spolu žijí v Plzni a stěhování neplánují.

K oltáři Kamilu samozřejmě vedl otec Pavel Kikinčuk, s nímž hraje nejen v Plutu, ale otce a dceru si zahráli i v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Tam jim ovšem scénáristé seriálovou svatbu odepřeli, zkouška nanečisto tedy nebyla.

„Všechno vyšlo na jedničku, včetně počasí. Byla to taková velká zahradní party pro naše rodiny a nejbližší přátele," popsala svůj svatební den 27letá herečka, která byla jednu sezonu v Divadle J. K. Tyla a nyní je již téměř dva roky v angažmá v pražském Studiu Ypsilon. Hrála také v Troškových Babovřeskách či v Nejkrásnější hádance.

Ačkoli v občanském průkazu bude mít nové příjmení po manželovi, v umělecké branži bude i nadále používat své dívčí příjmení Kikinčuková.

Nyní jsou manželé Frumertovi na svatební cestě po Evropě. „Plánujeme dojet k moři na sever Chorvatska. Jedeme v obytném autě, Jiřího strejda nám jeho zapůjčení na cestu dal jako svatební dar," dodala herečka. Vrátit se musí koncem příštího týdne, Kamilu čekají povinnosti v Ypsilonce, kde hraje, a také začíná zkoušet nové představení.