Kromě špičkového tankového piva a výborného jídla z plzeňských restaurací si totiž na Gambrinus dni užijete i pořádnou dávku hudby, stanete se diváky napínavého souboje Mistrů výčepních z celé republiky a zároveň se budete moci naučit sami si pivo načepovat.

Ať už máte rádi vtipné texty a chytlavou hudbu kapely Děda Mládek Illegal Band, nebo dáte raději přednost swingu a uskupení King Swing, na Gambrinus dni si rozhodně přijdete na své. Tyto a mnoho dalších kapel si budete moci poslechnout celkem na čtyřech pódiích. To největší, kde se bude konat i finále soutěže Gambrinus Mistr výčepní 2017, bude na náměstí Republiky. Hudební show zde odstartuje už čtvrt hodiny po poledni skupina Lucie Revival a program zakončí koncert uskupení Děda Mládek Illegal Band.

„Večer si zde také slavnostně se všemi účastníky festivalu připijeme nejen na dobré pivo, ale také na skvělou zábavu. Doufáme, že se nám povede udělat rekord v největším hromadném přípitku," říká sládek pivovaru Pavel Zítek.

Rockovou muziku nabídne pivní zahrádka Branka ve Smetanových sadech. Tam vše začne v 13:00 koncertem ILL Fish. Festivalová zóna Proluka v Křižíkových sadech bude věnovaná výčepnímu a kuchařskému umění. A posledním místem, kde o zábavu nebude nouze, bude scéna Muzeum v Šafaříkových sadech. Tady si užijete pravou „hospodskou" zábavu. Chybět nebudou Flašinety, Pouťový orchestr, Plzeňský Mls a Konrádyho dudácká muzika.

Více o programu najdete na facebooku nebo na webové stránce Gambrinus dne 2017.