Organizátorům se podařilo shromáždit cca 3500 fotografií z běžného života Plzeňanů, 
z nichž vznikly dvě výstavy. Desetinu všech snímků je možné zhlédnout už jen do konce ledna v depu.

Z rodinného alba Fišerových pocházejí dva dnešní snímky. První z nich je momentka, která vznikla v 60. letech minulého století a nese název Já s tátou před rodnou chalupou v Lochotínské ulici. „Otec akorát něco jí a ve dveřích stojí děda Rudolf. Moji rodiče strávili v podobně skromných podmínkách skoro celý život," popisuje Plzeňanka. Tatínek Ludvík je se zahradnictvím spjat po celý život, pomáhal rodičům už od dětství. „Jen v zimě chodil jako kluk pomáhat rodinným přátelům Šindelářovým do pekařství, které měli u náměstí Republiky," dodává Helena Ottová. Na druhém snímku je strýc Ludvíka Fišera František.

Výstava Ráj mezi čtyřmi řekamiKdy: do 31. ledna 2016
Kde: DEPO2015, Presslova ul.
Kurátor: Jean-Pierre Moulères
Jde o druhou výstavu sestavenou z fotografií, které poskytli Plzeňané ze svých rodinných alb. Celkem se sešly tři tisíce snímků, z nichž kurátor vybral cca 350 fotografií. Poskládal je bez ohledu na časové zařazení či pokrevní pouta a propojil je citáty českých básníků a spisovatelů. Na recepci je ke koupi kniha Plzeňské rodinné fotoalbum. 

Třetí ífotografii do Plzeňského rodinného fotoalba poskytla Pavla Helzlová. „Je to focené u naší babi na dvoře, tam byla na kůlně cedule s nápisem Armáda. Kromě mě je na snímku ještě bratr a sestřenice," vzpomíná rodačka z plzeňských Slovan.