Do Dvorany slávy tak byli v Měšťanské besedě uvedeni letec, generál Miroslav Štandera (95), dále o deset let mladší básnířka a překladatelka Hana Gerzanicová, lékař a bývalý děkan LF UK v Plzni MUDr. Jiří Valenta DrSc. (80). Této cti se dostalo také herci, dramatikovi a divadelnímu režiséru Antonínu Procházkovi, letos šedesátiletému, a konečně i nejmladší, teprve třicetileté Kateřině Emmons, olympijské vítězce ve sportovní střelbě. Přibyli tak k dalším 14 osobnostem, které už byly od roku 2009 do Dvorany slávy uvedeny.

S myšlenkou oceňovat tímto způsobem osobnosti, které jsou spojeny s Plzeňským krajem ať už narozením nebo působením zde, přišla bývalá hejtmanka Milada Emmerová. „Udělením této ceny bych ráda založila tradici, jejímž smyslem je upozorňovat na osoby, které mohou být příkladem a vzorem nám všem, především mladé generaci. V naší společnosti se pozitivní vzory vytrácejí, a proto bych byla i do budoucna ráda, aby byly vybrané osobnosti oceněny vstupem do Dvorany," uvedla už v začátcích M. Emmerová.

V prvním roce této tradice do Dvorany vstoupil zpěvák Karel Gott, dlouholetý vysokoškolský profesor a autor několika vydání Slovníku cizích slov Lumír Klimeš a také Anna Mauerová, cvičitelka Sokola.

Po nich další, jako například exprimátor Plzně Zdeněk Mraček, operní zpěvačka Eva Urbanová či hokejista Martin Straka.