Milý Deníku,ráda se s Vámi podělím o sdělení zážitku, který jsme díky Vám prožily. V sobotu 12. prosince jsme vyrazily tři ženy do Konstantinových Lázní s poukazem na 1000 Kč od Plzeňského deníku. Jely jsme z Plzně vlakem a přestože jsme tímto dopravním prostředkem už dlouho necestovaly, byly jsme překvapeny čistotou a moderností.

Poukaz jsme proměnily za masáže objednané v hotelu Prusík. Přivítala nás usměvavá masérka a po masáži jsme se cítily hned lépe… Počasí nám tento den moc nepřálo- od rána poprchávalo a tak jsme raději zamířily do kavárny na kávu a dort. V kavárně hotelu Prusík jsme si popovídaly a obdivovaly interiér - neobvyklá svítidla v podobě hrnečků a konviček doplněných o lžičky a příbory.

V Konstantinových Lázních jsme si prošly krásný park. Smutně na nás působil Prusíkův pramen, který by si zasloužil větší údržbu. Na náměstí jsme viděly vánoční strom a zakoupily si pohledy v informačním centru. Za zmínku jistě stojí i Hasičské muzeum, kde uvidíte historické stříkačky přes skleněné výlohy přímo z ulice. Výlet se nám (i přes nepřízeň počasí) moc líbil- odpočinuly jsme si a popovídaly, za což je každá žena v předvánočním čase opravdu moc ráda.

Předplatitelka a věrná čtenářka Jana Mašková, se sestrou Alenkou a dcerou Janou