Aerobik Sport Team Tachov se účastnil kol v Českých Budějovicích, Plzni, Mladé Boleslavi a Praze, kde byly do semifinále Miss aerobik vybrány Sára Volková, Simona Tesařová, Kateřina Košátková, Michaela Švábková, Kristýna Bublíková a Nikola Mrázová, jež se v Mladé Boleslavi umístila na druhé příčce.

V Mladé Boleslavi se konalo semifinále, na které se sjely vybrané dívky ze všech regionálních kol, aby zabojovaly o postup do nejlepší desítky a v některých věkových kategoriích i o korunku. V kategoriích Miss aerobik a Minimiss aerobik budou vítězky vybrány až ve velkém finále.

„V kategorii Miss aerobik Kadet nás reprezentovaly Michaela Švábková a Kristýna Bublíková, které absolvovaly disciplíny aerobik a rozhovor ve společenských šatech. Po těchto dvou disciplínách následovalo vyhlášení nejlepší desítky ČR, kam byly vybrány obě naše dívky,“ napsala Deníku za Aerobik Sport Team Tachov Nikola Mrázová. Zmiňovanou nejlepší desítku následně čekal delší rozhovor, při kterém mohly finalistky získat další body v boji o korunku. „Kristýna Bublíková porotu zaujala rozhovorem o vaření natolik, že obsadila druhé místo, a tím se stala I. vicemiss aerobik kadet ČR 2017.“

Také Nikola Mrázová se na mistrovství blýskla, a to reprezentací v hlavní kategorii Miss aerobik. Během soutěže absolvovala disciplíny aerobik, jízda na rotopedu, rozhovor ve společenských šatech a promenáda v plavkách. Po sečtení všech bodů udělených porotou byla Nikola vybrána do nejlepší desítky. Finále této kategorie se uskuteční 18. listopadu. Do té doby čeká finalistky několik soustředění a příprava na finále.

Ilustrační foto
Planá nahradí nafukovací sportovní halu modernější