Nové prodejní centrum ve Stodu u Plzně nahradí původní pobočku umístěnou v Chotěšově u Plzně, která již nesplňovala moderní kritéria nakupování. Nová prodejna je umístěna u hlavní komunikace z Plzně na Domažlice. Její plocha je 1323 metrů čtverečních a má 14 vlastních parkovacích míst a 80 společných, disponuje plně funkčním interiérovým bazénovým centrem.

Nová prodejna v Pardubicích stojí na ulici Pražská a nahradila původní prostory na ulici Přeloučská. Její plocha je 1943 metrů čtverčeních a počet parkovacích míst je 66. Obě dvě nové prodejny byly umístěny do lokalit, kde se nacházejí další nákupní místa.

„Rozšiřování a modernizace prodejní sítě je součástí naší dlouhodobé firemní strategie. Její prvořadou prioritou je neustálé zlepšování péče o zákazníka, o jeho komfort při nakupování a s tím spojeného rozšiřování služeb i sortimentu produktů. Zvětšujeme prodejní plochy, vylepšujeme interiérovou navigaci, rozšiřujeme a modernizujeme servisní zázemí, skladové prostory, a to jak pro zboží, tak i pro náhradní dílny," uvedla generální ředitelka Mountfieldu Jana Moravová. 

Nová prodejna Mountfieldu
Mountfield otevírá novou prodejnu v Liberci

Podle ní během slavnostního otevření budou moci zákazníci využít povánoční výprodej, kdy veškerý sortiment bude nabízen za třetinu ceny a jiné neuvěřitelné slevy.

V tomto roce plánuje Mountfield zmodernizovat či přestěhovat do atraktivnějších lokalit celkem dvacet prodejen v České republice a na Slovensku.

„Snažíme se vybírat pro nové prodejny atraktivnější lokality, a to s ohledem na současné trendy nakupování - soustředění obchodů do velkých obchodních lokalit, což je propojeno i s většími parkovacími možnostmi. Ve všech našich nových prodejních centrech máme již standardně vybudovaný úsek samoobslužného prodeje rychloobrátkového zboží a příslušenství, který se nám velmi osvědčil a šetří zákazníkům čas. Samoobslužný systém nabízejí obě dvě zmiňované nové prodejny ve Stodu i v Pardubicích,“ uzavírá ředitel divize prodeje společnosti Mountfield Luděk Lhota.

Ilustrační foto
Mountfield získal ocenění Superbrands