Mladá Boleslav – Snack Dobřany 8:5 (3:1, 3:2, 2:2, branky: Ulm 3, Skála, Marek).

Většina hráčů mužstva Dobřan dopoledne odehrála zápas extraligy staršího dorostu s HBC Plzeň.

„Ještě zhruba tři minuty před koncem byl stav 6:5 pro domácí, pak se přece jen favorit prosadil a rozhodl o naší porážce. Naši mladíci po dopoledním utkání dohrávali na pokraji sil," uvedl trenér Snacku Václav Šlehofer starší.

Kelti Beroun – Snack Dobřany 3:4 ss (2:1, 0:1, 1:1 – 0:1, branky: Skála, Ulm, Kaňák, nájezd Skála).

Dobřany sice v nadstavbě získaly osm bodů z dvanácti, ale nikam je to neposunulo.

„V Berouně jsme prospali úvod a domácí nás za to potrestali dvěma zásahy. Probrali jsme se až v druhé části hry a manko srovnali. Poté jsme měli obrovský tlak, ale paradoxně šli do vedení opět domácí. V závěru se nám povedlo opět srovnat. V nájezdech získáváme druhý bod, ale přesto půjdeme do play-off z páté příčky. Za týden nás čekají zápasy opět v Berouně. Teď už to bude kdo s koho," ví dobřanský kouč.

Nové Strašecí – T. Třemošná 3:4 (1:1, 0:1, 2:2, branky: Holý 2, Stráský, Hora).

„Zápas jsme měli pod kontrolou, za stavu 4:1 jsme mohli domácí tým dorazit, ale tutovky jsme nevyužili," řekl hrající kouč Tatranu Petr Škarecký.

Plzeň-Litice – Suchdol n. Lužn. 0:3 (0:1, 0:2, 0:0).

Domácí se prezentovali aktivní hrou, ale body získal soupeř. „Dvě třetiny jsme byli lepší, ale překonat gólmana hostů jsme nedokázali," litoval vedoucí mužstva Litic Martin Kastner.

Plzeň-Litice – T. Třemošná 5:3 (3:1, 2:1, 0:1, branky: Kabát, Rubner, Rybář, Valenta, Tůma – Podlipský, Komanec, Holý).

Porážkou v derby se hokejbalistům Třemošné uzavřela cesta do play-off.

„Proti Liticím nám chyběla šťáva, soupeř byl důraznější a podržel ho gólman, navíc nám se příliš nedařilo v koncovce. Chyběl nám navíc první gólman, což se výrazně podepsalo," zhodnotil Škarecký.

„Po vyrovnaném průběhu se nám konečně dařilo i střelecky, zúročili jsme alespoň v posledním utkání poctivou práci v trénincích," byl spokojen litický Martin Kastner.