Maraton deseti zápasů zahájil jediný páteční duel mezi pořádajícím HBC Plzeň a výběrem Švýcarska. V něm domácí potvrdili dobrou formu před jarní částí domácí extraligy, když zvítězili 2:0. Utkání bylo v první polovině vyrovnané, úvodní branku vstřelil Michal Slanec až v 31. minutě, chvíli nato přidal druhou branku Marek Švarc. Hosté v závěru tlačili, ale překonat gólmana Plzně Petra Kráčina se jim nepodařilo.

V prvním sobotním zápase se střetly dva slovenské celky. Úspěšnější byla reprezentace U20, která zdolala Bratislavu 4:2. V dalším utkání se představila také juniorská reprezentace České republiky, která změřila síly se Švýcary. V poměrně vyrovnaném utkání měli mladí Češi míček častěji na hokejkách, ale branky stříleli jen Švýcaři a vyhráli 2:0.

Ve svém druhém utkání v turnaji si HBC Plzeň celkem snadno poradil se slovenskými juniory. Plzeňané v úvodu převzali iniciativu a po deseti minutách hry se po dělovce Lukáše Hofmeistera dostali do vedení. I po přestávce se Slováci víceméně bránili, další branky Plzeňanů přidal Marek Forejt a dvakrát se trefil Michal Slanec.

Ve svém druhém zápase si Ružinov Bratislava připsal další prohru, když podlehl výběru Švýcarska 0:2.

V hodně zajímavém duelu se utkal domácí HBC Plzeň a česká reprezentace do 20 let, v jejímž týmu nechyběla čtveřice plzeňských hráčů – Vodrážka, Frajdl, Švarc a Ondřej Benedikt. Dvacítka se dostala do vedení už v šesté minutě, pro Plzeň to byla vůbec první obdržená branka na turnaji. Brankář Petr Kráčina ale inkasovanou branku nahradil nejlepším možným způsobem, a sice asistencí u vyrovnávací branky Jaroslava Kejře. Obrat dokonal tři a půl minuty před koncem Stanislav Valenta.

"Rozhodně to nebylo nic jednoduchého. Byl to lepší tým než Švýcaři, my jsme se proti nim trápili i proto, že nejsme tak sehraní," řekl po utkání proti „svému" týmu Ondřej Benedikt.

Plzeňané pak nezaváhali ani ve svém posledním zápase s Bratislavou a slavili zasloužené vítězství v turnaji.

Výsledky: HBC Plzeň – Švýcarsko 2:0, Bratislava – Slovensko U20 2:4, Česko U20 – Švýcarsko 0:2, Slovensko U20 – HBC Plzeň 0:4, Švýcarsko – Bratislava 2:0, Česko U20 – HBC Plzeň 1:2, Bratislava – Česko U20 1:3, Slovensko U20 – Švýcarsko 3:2, HBC Plzeň – Bratislava 3:1, Česko U20 – Slovensko U20 8:0.

Konečné pořadí: 1. HBC Plzeň 8 bodů, skóre 11:2, 2. ČR U20 4, 12:5, 3. Švýcarsko 4, 6:5, 4. SR U20 4, 7:16, 5. Bratislava 0,4:12.