To se konalo v Ostravě, pořadatelem akce byl oddíl Sokol Vítkovice. Zde se borcům Sokola Plzeň I. podařilo vybojovat dva tituly mistrů České republiky. Zasloužili se o ně mezi mladšími žáky v hmotnostní kategorii do 70 kg Marek Vrba a v soutěži kadetů v hmotnostní kategorii do 63 kg Marko Spivak. V hodnocení družstev obsadil Sokol Plzeň I. v konkurenci sedmnácti oddílů z celé republiky sedmé místo.

Druhou akcí, na které se mladí plzeňští zápasníci představili, byl mezinárodní turnaj O pohár primátora města Chomutov.

Z výsledků – přípravka do 36 kg: 2. Červenka, 3. Kšír, 4. Brožek. Do 43 kg: 3. Bejsta, 4. Stráský. Mladší žáci do 70 kg: 1. Vrba. Starší žáci do 63 kg: 1. Spivak.

V soutěži družstev všech kategorií obsadili borci Sokola Plzeň I. čtvrté místo z patnácti zúčastněných oddílů z České republiky a Německa.

Na posledním turnaji na Slovensku, kterým byla Velká cena Žitného ostrova v Dunajské Stredě, startovali dva zápasníci plzeňského Sokola. Marek Vrba obsadil v hmotnostní kategorii do 66 kg páté místo z devíti účastníků, Marko Spivak v hmotnostní kategorii do 59 kg skončil v konkurenci čtrnácti závodníků na devátém místě.