Hráčky Slavie VŠ Plzeň si na své konto připsaly jednu výhru a dvě porážky. Skončily tak na konečném sedmém místě, když si oproti minulé sezoně o jednu příčku pohoršily.

TJ Ostrava – Slavia VŠ Plzeň 3:0 (25, 17, 18)

V úvodním utkání turnaje nastoupily slávistky proti domácímu celku. První set byl zcela vyrovnaný, nakonec byli šťastnější juniorky Ostravy, když jej vyhrály 27:25.

„Porážka po velkém boji naše družstvo poznamenala, v dalším průběhu už nekladlo domácím odpor, hrálo odevzdaně. Nepomohlo ani časté střídání, nedařilo se nám zejména na nahrávce," uvedla trenérka Slavie Kateřina Svobodová.

Slavia VŠ Plzeň – Precheza Přerov 3:0 (24, 20, 21)

Ve druhém utkání čekal Plzeňanky další moravský soupeř – Přerov.

„Na ten jsme si věřily, i když to byl v prvním setu opět vyrovnaný duel. Zvládly jsme ale koncovku a pak už jsme zápas s přehledem dovedly k hladké výhře," potvrdila plzeňská trenérka.

Slavia VŠ Plzeň – Sokol Žižkov 2:3 (-22, -20, 13, 21, -9)

Před třetím utkáním se Sokolem Žižkov ještě mohly hráčky Slavie v případě vítězství pomýšlet na konečné páté místo. Úvod zápasu Západočeškám nevyšel, prohrávaly již 0:2 na sety. Pak však zabojovaly a srovnaly stav.

„V tie-breaku byl průběh vyrovnaný až do stavu 8:7 pro soupeřky, pak jsme ale udělaly čtyři chyby v řadě a bylo rozhodnuto. Soupeřky měly lepší pole, nám se nedařilo podání a špatná byla znovu i nahrávka," viděla příčiny těsné porážky trenérka Kateřina Svobodová.

Slavia: Nicole Šmídová, Jandová, Ulčová, Schveinertová, Hanzlíčková, Valtová, libero Krýnerová. Střídaly: Urešová, Hrubá, Natálie Šmídová, Nováková, Černá.

Ostatní výsledky: Sokol Žižkov – Precheza Přerov 3:0 (20, 24, 22), TJ Ostrava – Sokol Žižkov 1:3 (22, -26, -24, -11), TJ Ostrava – Precheza Přerov 3:2 (22, -11, 17, -22, 13).