HBC Škoda Plzeň – SK Letohrad 4:0 (2:0, 1:0, 1:0)

Branky: 10. J. Benedikt, 11. Malý, 18. a 45. Valenta.

Plzeň: Marek – J. Benedikt, Edl, Slanec, Kavalír, Krpal, Vodrážka – Malý, O. Benedikt, Krásný, Gřonka, Polívka, J. Kejř, Švarc, Frajdl, Valenta.

Plzeň vstoupila do utkání aktivně a v desáté minutě se dělovkou prosadil Jiří Benedikt a hned minutu poté se před brankou prosadil Ondřej Malý. Druhá část nebyla zdaleka tak jednoznačná, Plzeňané přesto dokázali navýšit své vedení, když se brzy po přestávce trefil Stanislav Valenta po rychlém průniku ze středního pásma a přesné střele pod břevno. V úvodu závěrečného dějství se mohl prosadit hostující Hruška, opět však zaúřadoval výborně chytající Marek. Hostům se nedařily ani přesilové hry, naopak domácí při početní výhodě pečetili svou výhru, když se podruhé trefil Valenta.

„Byl jsem přesvědčený, že styl hry, který jsme uplatňovali, musí přinést své ovoce. Samozřejmě nám dost pomohl ten druhý rychlý gól, který nás uklidnil. Soupeře jsme nepodcenili a za celý zápas jsme jej nepustili do větších šancí," zhodnotil duel trenér HBC Škoda Josef Kadaně.