V rámci druhého kola se v pátek ve 20.00 hodin v hale Lokomotiva na Slovanech střetnou s Litoměřicemi. Vstupné je 50 korun.
Litoměřice výrazně posílily a budou patřit k největšim favoritům soutěže. Letošní premiéru zvládly vítězně s nováčkem z Teplic 5:1. „Soupeř posílil, a to jak futsalisty z Čech, tak hlavně brazilskými hráči, kterých má asi pět. V prvním kole splnil povinnost vyhrát, takže přijedou určitě uvolnění. My budeme hrát v domácím prostředí na vítězství, takže zvu diváky do ochozů, protože nás čeká kvalitní a napínavá podívaná,“ řekl trenér Petr Kučera.

Interobalu budou kvůli disciplinárním trestům chybět Tomáš Štverák a také trenér David Frič.

Ilustrační foto
Futsalové drama vystřídal boj o život. Zkolaboval šéf Sparty

Kouč Litoměřic Igor Vodecký chce zlepšit výkon oproti domácímu mači s Teplicemi. „Od soupeře, který bude chtít zvládnout první domácí utkání, očekávám, že bude hrát ve vysokém tempu a s obrovským nasazením. My se dobře připravíme a pojedeme do Plzně odehrát minimálně vyrovnanou partii. Chlapci jsou odhodlaní a já jim věřím,“ uvedl Vodecký.

O osudu úterního zápasu mezi Spartou Praha a Interobalem Plzeň rozhodne sportovně technická komise futsalu. Duel byl přerušen v 37. minutě za stavu 4:4 kvůli srdečnímu kolapsu prezidenta Sparty Zdeňka Větrovského.