Snack Dobřany – Kovo Praha 5:2 (1:0, 2:2, 2:0). Branky Dobřan: Ulm, J. Kovářík, Juráň, V. Šlehofer, Görges).

„Rychlé vedení nás ukolébalo a hostům vyšla uspávací taktika, když dokázali výsledek otočit. Museli jsme zareagovat a na hřišti zůstali ti, kteří se chtěli obětovat a vydat ze všech sil pro tým. Sice jsme se díky výhře vyhoupli do čela extraligy, ale stále je hodně věcí, na kterých musíme pracovat," říká trenér Snacku Václav Šlehofer starší.

Také v extralize mladšího dorostu se Snack dočkal výhry, kterou mu po bezbrankovém zápase zajistil Kaňák až při samostatných nájezdech. HBC Plzeň hostoval na hřišti druhé Mladé Boleslavi, kde těsně podlehl domácím, přesto nadále vládne tabulce.

Snack Dobřany – Svítkov 1:0 po SN. Branka: Kaňák.

„Museli jsme změnit složení sestavy, neboť nám chybělo hned pět opor. Přesto jsme chtěli hrát útočný hokejbal. V oslabené sestavě jsme i tak byli aktivnější, ale kýžený gól jsme nedali. Rozhodnout tak musely nájezdy. Z našeho týmu se prosadil Kaňák, přičemž náš reprezentační gólman Hájek všechny pokusy pardubických hráčů s bravurou pokryl," uvedl kouč.

Ml. Boleslav – HBC Plzeň 3:2 (1:0, 1:1, 1:1). Branky Plzně: Thán, Tarantík).

Domácí vyhráli první třetinu, ve druhé části hry Plzeň v přesilové hře vyrovnala, ale domácí si šťastnou branku vzali vedení zpět. V závěrečné třetině se Plzeň snažila vyrovnat, ale byli to domácí, kteří tečovanou střelou získali dvoubrankový náskok. Plzeňané dokázali vstřelit v přesilovce kontaktní gól, ale domácí si už výhru pohlídali.