Litičtí hráči neměli s posledním Tatranem slitování a zdolali jej 6:3, Dobřanští překvapili na půdě nejlepšího celku tabulky a po výhře v samostatných stříleních zaznamenali dvoubodový zisk.

TJ Plzeň-Litice – Tatran Třemošná 6:3 (2:0, 2:3, 2:0). Branky: Juráček 2, St. Kastner, Tůma, Kurka, Kabát – Holý 2, Hora. Střely: 31:23, vyloučení: 5:5, využití: 1:0.

Po první třetině vše vypadalo na jasnou výhru Litic. „Bohužel za stavu 3:1 jsme přestali běhat a hosté nás potrestali dvěma góly. Ve třetí třetině jsme však ukázali, kde je naše síla, a dvěma brankami jsme si pojistili výhru. Byli jsme téměř po celý zápas aktivnější a body si zasloužili," mínil vedoucí mužstva Litic Martin Kastner.

V posledním utkání podzimu hostí Litice Jindřichův Hradec.

„Chceme podzim zakončit vítězně, další tři body jsou pro nás důležité," dodal Kastner.

Tatran opět vyšel bodově naprázdno.

„Litice hrají hokejbal stylem ´nahoru – dolů´, což je pro ně na jejich hřišti většinou výhoda," naznačil trenér hostů Petr Škarecký. „Nám se nevyvedl začátek zápasu, a i když jsme se pak vrátili do hry a srovnali ve druhé třetině skóre, v klíčovém momentu jsme situaci nezvládli takticky a dostali gól na 3:4," rekapituloval kouč.

Slabou útěchou pro poslední Tatran je to, že jeho nejbližší sok Suchdol n. Lužnicí bodově neodskočil (jeho zápas byl odložen – pozn. red.).

Jenže teď v neděli čeká na Třemošenské lídr tabulky z Mladé Boleslavi…

„Tygři se prezentují silovým hokejbalem, což nám úplně nesedí. Nebude to příjemný soupeř, o to větší výzvou pro nás duel bude. Snad si zvedneme sebevědomí, nálada v týmu samozřejmě není nic moc," pravil Škarecký.

Ml. Boleslav – Snack Dobřany 2:3 ss (0:1, 1:1, 1:0 – 0:1). Branky Dobřan: Ulm 2, sam. střílení Skála. Střely: 24:18, vyloučení: 2:6, využití: 2:1.

„V duchu nápravy reputace, ale také v oslabené sestavě, jsme jeli do Boleslavi pokusit se získat body," naznačil hrající trenér Václav Šlehofer st.

„Zápas se pro nás vyvíjel velmi dobře a vedli jsme již 2:0. Jednou se prosadil Ulm svojí šikovností, podruhé střílel po nacvičeném signálu do odkryté branky. Domácí však dvěma dorážkami srovnali stav. Mohli nám vzít i všechny body, když v závěru utkání měli početní výhody, ale výborný Jan Marek v naší brance nás podržel. V nájezdech jsme si věřili a potvrdili jsme to i na ploše," zhodnotil zisk dvou cenných bodů Šlehofer.