Za prvé nedal přednost vlaku a za druhé při pohledu na houkající lokálku zpanikařil a zastavil přímo na kolejích. Jeho spolujezdec ještě stačil vystoupit, ale pak už je vlak smetl.

„Příčinou dopravní nehody je zřejmě nedání přednosti na železničním přejezdu,“ uvedla policejní mluvčí Iveta Kořínková, která potvrdila informaci Deníku, že řidič, ročník 2000, zastavil vůz přímo na přejezdu. Utéci z něj ale nestačil. „Z vozu jsme ho dostali ven bez vyprošťovacího zařízení,“ řekl krajský mluvčí hasičů Petr Poncar. Pro těžce zraněného řidiče musel přiletět záchranářský vrtulník. „Druhého muže z osobního automobilu ve věku cca 25 až 30 let jsme transportovali se středně těžkým zraněním pozemní cestou do Fakultní nemocnice na Lochotíně,“ doplnila krajská mluvčí zdravotnické záchranné služby Mária Svobodová.

Ve vlaku jela zhruba dvacítka osob, nikomu se nic nestalo. Trať byla několik hodin zcela zablokována, mezi stanicemi Nýřany – Heřmanova Huť jezdila náhradní autobusová doprava.

Snímky s milovanými zvířaty od profesionální fotografky dostala Terezka ze Zdemyslic ke svým osmnáctým narozeninám. Užila si je jen chvilku, pak byla brutálně zavražděna bývalým spolužákem.
Dívku brutálně ubodal, pak si chtěl tělo vyfotit