Hru přímo pro něj napsal slovenský autor Vlado Bálinda a hudbu k ní složila skupina No Name. V Plzni ji premiérově uvede první červencové pondělí Měšťanská beseda.

Hlavním a jediným hrdinou hry je duše. Jediná v celém těle si uvědomuje, že pro ni smrtí nic nekončí, ba naopak začíná. Začíná si uvědomovat svůj vztah k tělu, egu, chtění, rodičům, uvědomuje si pravou podstatu lásky a nachází i něžný úhel pohledu na intimní stránky lidského života. Dílo přináší i nový pohled na samotnou podstatu existence člověka.

„Duše je pro mě nedílnou součástí mé vlastní existence, učím se jí naslouchat a nechávat se jí vést. A Vlado Bálint mi píše doslova z duše," říká režisér a herec Kriegel. „Velkou radost mi udělala i spolupráce se slovenskými No Name. Téma duše je blízké i jejich tvorbě, proto jsme se okamžitě dohodli. Jejich hudba a texty dávají této inscenaci další rozměr. A tak společně s radostí a humorem přidáváme možné odpovědi na otázky, které si lidstvo klade od nepaměti."

Jindřich Kriegel má za sebou mnoho televizních rolí a také hostoval několik let v činohře Národního divadla. Ročně odehraje víc jak 100 představení. Především zájezdní Divadlo Artur založil v roce 2011 a jako první uvedl komedii Františka Ringo Čecha Dívčí válka. V repertoáru se pak objevují i komedie Tři v háji, Sladké neřesti nebo Můžu k Tobě?. Herci divadla jsou třeba Ivana Jirešová, Michaela Kuklová nebo Braňo Polák.