O svém autorském projektu říká, že v Léčivém divadle se můžeme na chvíli zastavit a odpočinout si od každodenního shonu. A inspirace ke změně se má dostavit skrze emocionální prožitek, kdy si divák uvědomí, že se dotkl své duše. Gabriela Filippi se svým kolegou Máriem Kubcem do Plzně přijíždějí s novým představením. Anastasia chce nabídnout nevšední příběh lásky, ve kterém se setkávají lidé dvou světů, úspěšný městský podnikatel a žena žijící uprostřed přírody. Ze setkání těchto tvou lidí se narodí nejenom syn, a také hluboké a čisté poselství pro šťastný život na Zemi.

Ve druhé části představení jsou zváni hosté z různých alternativních oborů, se kterými si Gabriela povídá o jejich životě, práci, poznání. Jedná se o léčitele, terapeuty, astrology… Hostem druhé části představení bude také ostravský zpěvák Patrik Kee.

Soutěž: Naši čtenáři mají možnost získat volné vstupenky v soutěži. Otázka: Napište nám název alespoň jednoho dalšího představení Léčivého divadla Gabriely Filippi.

Odpovědi posílejte dnes (25. dubna) na mail kultura.zapad@denik.cz. Dvěma volnými vstupenkami odměníme správné odpovědi, které dorazí 3., 8. a 14. v pořadí. Výherce bude během zítřka telefonicky informovat produkce Léčivého divadla Gabriely Filippyi a domluvíme se s nimi na předání.

Pylony dočasně nahradily kovové kryty
Žulu pro památník najdeme i v Česku, říká firma, která má zkušenosti v oboru