„Jeho koncertní program je sestaven z největších hitů jako jsou Ave Maria, Víš či Prý chlapi nebrečí nebo Sen kovbojů a chybět samozřejmě nebude ani Až se ti jednou bude zdát," přibližuje koncert Martin Sivák z Měšťanské besedy a dodává, že zazní i nové skladby ze Smolíkova posledního alba Vítám každý nový den. „Písně doplňují klipy a fotky promítané na plátně. A také scénky a vtipy, kterých má Jakub v zásobě nespočet," pokračuje Martin Sivák a dodává, že tak se vlastně při koncertě určitě budou bavit společně dámy i pánové. Ženy si vychutnají romatické písničky, muže zase pobaví vtipně okomentované historky ze života a aktuálního společenského i politického dění.

Deník ve spolupráci s Měšťanskou besedou připravil pro své čtenáře soutěž o vstupenky na nedělní koncert Jakuba Smolíka.

SOUTĚŽ

V naší čtenářské soutěži máte možnost získat vstupenky na koncert Jakuba Smolíka, který se koná v neděli 19. ledna 2014 v plzeňské Měšťanské besedě od 19 hod..

Stačí správně odpovědět na následující otázku: Jakub Smolík pochází z Plzeňského kraje. V kterém městě se narodil?

a) V Domažlicích
b) V Plasích
c) V Sušici

Správné odpovědi zasílejte v středu 15. ledna od 8:00 do 11:00 hodin na email kultura.zapad@denik.cz. Správnou odpověď, která dorazí jako druhá, čtvrtá a šestá v pořadí, odměníme dvěma vstupenkami na nedělní koncert Jakuba Smolíka. Do předmětu mailové zprávy uveďte: Soutěž Jakub Smolík, v mailu napište své jméno, adresu a telefonní číslo. Výherce budeme telefonicky informovat.