Tým pod vedením trenéra Jiřího Kohouta absolvuje první trénink dnes od 14.00 hodin. První přípravný zápas čeká juniory Viktorie v neděli 12. ledna.

Celek, který po podzimní části sezony Juniorské ligy drží devátou příčku tabulky, zůstane v podobném složení jako dosud, některé změny představil trenér Kohout ještě před startem přípravy.

„Na hostování do Rokycan odchází Krčál a Rusňák, do Čáslavi jde hostovat útočník Mandula. K našemu celku přecházejí z dorostu Piroch a Lešek," prozrazuje Kohout, jehož tým se v prvním přípravném utkání střetne s Karlovými Vary hrajícími ČFL.

„Chceme, abychom se v přípravě potkávali s týmy z ČFL, divize nebo se soupeři z juniorské ligy. Do těchto zápasů půjdeme naplno, budou to utkání s vypovídající hodnotou," říká trenér. „Chceme zapracovat především na celkovém pojetí hry. Na podzim jsme měli problémy v rozehrávce a s proměňováním šancí. Na to se chceme zaměřit a během jarní části zlepšit. Nadále pracujeme na tom, aby naši hráči byli konkurenceschopní a měli šanci prosadit se v jarní části soutěže do prvního týmu Viktorie," uzavírá odhodlaně Kohout.