Název TJ Union Sparta Plzeň se mění na nový název TJ Union Plzeň. Tuto změnu schválil na svém zasedání Výkonný výbor FAČR a spolu s ní ještě dalších devětadvacet změn názvů klubů. Z Plzeňského kraje se to týká dalších tří. TJ Start VD Luby byl přejmenován na TJ Start Luby, SK Slavia Plzeň – Papírny ponese nový název, ve kterém se odráží rok jejího založení: SK Slavia Plzeň 1912. A změna nastala i u dalšího plzeňského klubu SK ZČE Plzeň. Ten byl přejmenován na TJ Dynamo ZČE Plzeň.

Proč se tak stalo, vysvětluje dlouholetý sekretář Dynama ZČE Jiří Kural. „Není to na popud zdola z klubů, ale takto rozhodl FAČR. Bylo nám to zdůvodněno tím, že se svaz snaží předejít podobné složité situaci, jaká nastala v případě dvou klubů Bohemians. Proto musí mít fotbalový klub společný název s organizací, která ho zaštiťuje. Naše jednota se jmenuje Dynamo ZČE Plzeň, proto i fotbalový oddíl musí nést název TJ Dynamo ZČE Plzeň. Je tomu tak i v případě dalších změn názvu klubů."

Bývalý klub SK ZČE Plzeň spojoval od roku 1999 tradice kdysi slavného a prvoligového SK Plzeň právě s Dynamem ZČE (před tím RPZ, Petřín), ale tímto rozhodnutím jeden z nejstarších českých fotbalových klubů SK Plzeň 1894 z mapy klubů nemizí. „Někteří z bývalého SK Plzeň 1894 rozhodnutí o tom, že z názvu zmizí SK nenesli zrovna nejlíp, ale přišlo to ze svazu, nedá se s tím nic dělat. SK Plzeň 1894 existoval a stejně existuje dál, hrají tam stará garda a přípravky žáků," informuje Jiří Kural. Výkonný výbor FAČR schválil také další zajímavou změnu: II. liga se přejmenovala na Fotbalovou národní ligu (FNL), co už tady v minulosti bylo několikrát.