V čem se musí váš tým nejvíce zlepšit, aby odehrál důstojnější partii než v Mnichově?

Především v důslednosti. V domácím prostředí nastoupíme v ofenzivnějším složení než v prvním utkání a budeme chtít Bayernu úlohu vysokého favorita znesnadnit. Budeme se snažit hrát to, na co máme, ale otázka je, zda to bude na soupeře stačit.

Hráči potvrdili, že jste jim pouštěl video ze zápasu v Mnichově hned dvakrát. Můžete vysvětlit proč?

Jednou to bylo za trest, aby viděli, jak v Mnichově hráli. Podruhé pro poučení, aby se příště vyvarovali chyb, které udělali.

Co pro vás znamená absence Robbena, který s Bayernem do Plzně nepřijel?

Je to výborný hráč, ale raději bych byl, kdyby nepřijel Ribery. To co předváděl v prvním zápasu v Mnichově, bylo něco neuvěřitelného.

Co říkáte tomu, že do Plzně přijel Bayern, jeden z nejlepších klubů světa?

Stejně jako před dvěma lety, kdy jsme hráli proti Barceloně a AC Milán, je to pro nás především odměna za úspěšnou kvalifikaci v Lize mistrů. Podle mne to je ale odměna nejen pro nás, ale i pro celý český fotbal. Zápas s Bayernem bereme prestižně, ale samozřejmě jsme si vědomi, jaké jsou naše kvality a jaké jsou kvality Bayernu.

Jak vypadá zdravotní stav hráčů a je možné že nastoupí David Limberský, který před zápasem s Jabloncem onemocněl angínou?

Všichni jsou v pořádku právě až na Davida Limberského. Pravděpodobnost, že by proti Bayernu nastoupil, je tak dvě procenta.