Kouč Západočechů ale vytkl svému týmu nevydařený úvod zápasu. „Začátek zápasu jsme zaspali, i když jsme nejdříve měli šanci Hubníkem, vzápětí jsme inkasovali a Mladá Boleslav pak měla ještě další dvě situace, z kterých mohla svůj náskok zvýšit. Potom už ale byl zápas vyrovnaný a o naší výhře rozhodlo, že jsme měli více štěstí v koncovce," uvedl kouč Viktorie.

Druhý poločas byl podle něj o tom, že kdo dá druhý gól, vyhraje. „Měli jsme to štěstí, že se to podařilo nám. Jsem spokojen jednak se ziskem tří bodů, ale také s tím, že jsme zvládli těžký zápas na půdě soupeře, který hraje o evropské poháry," zdůraznil Vrba.

Vítězný gól zařídil stoper Marián Čišovský. „Marián je typem hráče, který, když se zapojí do útočné fáze, chce v ní být aktivní. Je dobře, když před brankou vypluje někdo našich hráčů, o kom soupeř ani neví. Domácí byli překvapeni, že se tam Čišo najednou objevil," komentoval rozhodující okamžik zápasu trenér Plzně.

Kouč Viktorie pochválil svůj tým za to, že těžký zápas s útočně laděným a ambiciózním soupeřem zvládlo i přesto, že muselo otáčet nepříznivý stav.

„S výjimkou prvních dvaceti minut jsme utkání zvládli dobře po taktické stránce. Jsem rád, že se nám podařilo na hřišti Mladé Boleslavi uhrát tři body," dodal Pavel Vrba.