To by v zítřejším utkání ve Zlíně kouč Viktorie Pavel Vrba rád změnil. „Chceme v každém případě navázat na výkon ze zápasu Evropské ligy proti Sportingu Lisabon. Určitě chceme vyhrát, protože se nám to na jaře v lize ještě nepodařilo,“ přeje si trenér Viktorie.

Pavel Vrba si nemyslí, že by Zlín byl po nedávné výměně trenéra pro jeho mužstvo hůře čitelný. „Zlín prožívá období, ve kterém vyměnil trenéra, ale podle toho, jak znám kouče Petrželu, bude chtít hrát důrazně, disciplinovaně. Tohle jsou věci, které k fotbalu patří, a trenér Zlína na ně bude tlačit,“ očekává kouč Viktorie.

Vrbu svým výkonem proti Sportingu příjemně překvapili hráči, kteří jinak v lize nedostávají tolik prostoru. „Zápas se Sportingem ukázal, že hráči, kteří na svoji příležitost čekají, ji využili. Kdo ale nastoupí proti Zlínu, se rozhodne až v neděli,“ dodal Vrba.

Specifický zápas čeká Tomáše Hájka, který přišel do Plzně právě ze Zlína, kde fotbalově vyrůstal. „Poprvé tu budu hrát jako soupeř. Věřím, že ve Zlíně nastartujeme jarní vítěznou jízdu,“ doufá Tomáš Hájek.

Talent Plzeň - ilustrační foto.
Talent Plzeň hostí poslední Strakonice