Zmar v úvodu sezony má vliv i na výsledky v lize. Viktoria ve své dříve nedobytné Doosan Areně rozdala Bohemians Praha 1905 a Zlínu pět bodů!

Jenže na tohle nejsou v Plzni zvyklí. S tím se musí rychle něco udělat. I když to klub zatím nekomentuje, vedení shání promptně posily.

Deník už včera přinesl informaci o tom, že západočeský klub usiluje o příchod zlínského kapitána Poznara, který v sobotu vstřelil Plzni první gól. „Řeší se to," potvrdil Deníku zájem Plzně samotný hráč.

Viktoria loví posily i v zahraničí, kde si vyhlédla albánského reprezentanta Ergyse Kaceho.

Třiadvacetiletý defenzivní záložník PAOKu Soluň odletěl do Čech dotáhnout hostování v týmu českých mistrů. Sám to potvrdil v rozhovoru pro server paok24.com.

„Jsem rád, že se mi otevírá nová kapitola v kariéře. Lidé (v Plzni) ukázali, že o mě mají zájem. V PAOKu jsem prodloužil smlouvu do roku 2020, a teď jdu zkusit tohle a uvidíme, co se stane," řekl Kace, který žije v Řecku od svých tří let.

Za přední řecký klub odehrál už 141 utkání a vstřelil šest gólů, na kontě má 17 startů za reprezentaci Albánie, třicet minut si zahrál i na letošním Euru. Další posilou Viktorie by měl být i český záložník FC Sion Martin Zeman, který už v Plzni působil. Klub by měl nové hráče podle všeho představit už dnes.

Kádr by naopak měli někteří hráči opustit. Podle severu isport.cz jsou na odchodu Daniel Kolář (turecký Osmanlispor) a František Rajtoral (Dánsko nebo 
2. bundesliga).